De ingrediënten om te groeien

Als ondernemer heb je jouw unieke ingrediënten nodig om te groeien. Je wil je passie vasthouden terwijl je druk bezig bent om je doel te behalen. Het is belangrijk om grip te blijven houden op je onderneming en je wil op een positieve manier leiding blijven geven.

Een inzicht meter:

  • geeft je heel veel inzichten in jezelf en je handelen
  • geeft je meer ruimte en rust zodat je minder druk ervaart
  • leert je hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder
  • zorgt dat je weet wat jouw leiderschapsstijl is
  • verbeterd je ondernemerschap om het naar een hoger niveau te tillen

Een Inzicht Meting is geen doorsnee assessment. Het verschil tussen een standaard assessment dat alleen kennis, kwaliteiten en capaciteiten meet is dat de motivatorscan daarnaast nog het karakter en de onbewuste, intrinsieke motivatie naar boven haalt.

Een Inzicht meting duurt een uur en daarna volgt een analyse met gesprek van anderhalf uur. Het resultaat is dat je meteen weet welke stappen je moet nemen!

MELD JE AAN

“We have a strategy. It’s called doing things – Herb Kelleher

De stap zetten naar positief ondernemen?

Wil je echt doorzetten als ondernemer en ben je nieuwsgierig hoe de Inzicht meter jou vooruit kan helpen? Kom gerust eens langs of Maak een afspraak.
Wij delen graag ideeën!

Aan de slag in je organisatie?

Wil je naast je eigen ontwikkeling ook zorgen dat je organisatie duurzaam ingericht wordt? Waar teams kloppen en medewerkers gemotiveerd aan de slag gaan? Lees hier verder hoe we met de Groeiscan en bedrijfscoaching je bedrijf vooruit helpen.