Jouw weg vooruit

Wanneer jij jezelf en/of jouw onderneming op voorsprong wil zetten dan ben je toe aan een volgende fase waarbij je meer overzicht krijgt en daardoor sterk verbeterde resultaten.
Onrust en vermoeidheid maken plaats voor innerlijke rust. Met een ‘energieboost’ ben je in staat om grenzen te verleggen en je eigen succes te creëren. Vanuit SpringBalance ondersteunen wij je om belemmerende patronen te doorbreken en veranderingen te realiseren op persoonlijk niveau. Versterk jouw authentieke kracht, je persoonlijk leiderschap en behaal jouw doelen op een manier die bij jou past. Samen met SpringBalance gaan we stap voor stap vooruit en jij bepaalt de snelheid.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

“The time to relax is when you don’t have time for it – Sydney J. Harris

Mogelijkheden

Om volledig inzicht in jezelf en je bedrijf te krijgen zijn er veranderingen nodig die worden gemaakt met bewuste keuzes op basis van karakters.
Als je een plan met een doel hebt wordt het zeker succesvol.

Er zijn 3 keuzes om als ondernemer stappen te maken

KEUZE 1

Succesvol ondernemen

In 5 gesprekken maken we samen een uniek levensloopplan. Alle waardevolle dingen die jouw leven zinvol maken zetten we om in een planning. Zodat je niet alleen vol passie zit en veel succes behaalt maar ook nog eens heel gelukkig bent als ondernemer!

Je partner, je gezin, je familie, vrienden en alle mooie dingen van het leven die daar volgens jou bij horen. Daar doe jij het allemaal voor!

En natuurlijk om je droom waar te maken. Om inzicht te krijgen in je eigen karakter en motivatie om passievol te ondernemen.
Dit unieke levensloopplan voor jou als ondernemer is de menukaart om succesvol te ondernemen. Want uiteindelijk doe jij het toch om zelf gelukkig  en succesvol te worden!

MELD JE AAN

KEUZE 2

Passievol ondernemen

Tijdens een intensief VIP coaching traject van 3 maanden gaan we ontdekken wat passie is voor jou en je onderneming:
– leer nee zeggen en daarmee grenzen stellen
– met een Inzicht Meting weet jij welke kwaliteiten jij hebt om succesvol te zijn
– leer je juiste verantwoording te pakken door uit te zoeken wie jij bent
– contact maken met je droom en kom er achter of je dit wel wilt
– passie leren kennen is iets waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt
Gedurende deze maanden kun je met al je vragen bij ons terecht. Leer wat de basis is voor passievol ondernemen. Dat wat je zielsgraag doet en vol hartstocht bereikt zodat je gemakkelijk kunt ondernemen.

MELD JE AAN

KEUZE 3

Positief ondernemen

SpringBalance heeft een uniek ontwikkeltraject dat 2x per jaar start. Het traject bestaat uit 4 gezamenlijke bijeenkomsten met ander ondernemers waarin je leert succesvol te zijn. Je krijgt tussentijdse opdrachten en  3 persoonlijke coach gesprekken. Elke bijeenkomst sluiten we af met een netwerkborrel.

Leren hoe je een positieve ondernemer wordt dat doe je het best met andere succesvolle positieve ondernemers. Mensen die hetzelfde mee maken op welk gebied dan ook. Zij weten als geen ander wat je moet doen en laten om je doel te bereiken. Samen sparren over de beste oplossingen naar succes. Inspirerende mensen om je heen waar je energie van krijgt. Krijg weer volop enthousiasme, twinkelende ogen, open gespreken en wordt ontspannen.

MELD JE AAN