Springbalance

Springbalance is een oplossingsgericht bedrijf dat door je in actie te zetten, je over laat gaan tot echt ondernemen. Motiveert je om dingen af te maken waardoor je minder stress ervaart. Je wordt een inzichtelijke en zelfverzekerde ondernemer die een eigen agenda beheert, invloed heeft op resultaat, doelgericht kan werken en evenwicht heeft in werk en prive.
De echte passie is het laten groeien van mensen, teams en organisaties en het ontwikkelen van talenten.
Na Balance Business Coaching te hebben gevolgd: Doe je weer meer dan dat je durft. Je hebt je mogelijkheden verruimt, durft stappen te zetten die nodig zijn, zet je met gemak veranderingen in, leef je gezonder. Je hebt jezelf weer gevonden!

“Ontwikkel karakter in de stroom van het leven”

Waar wij in geloven

Wij geloven in duurzame organisaties. Een duurzame organisatie maakt optimaal gebruik van de aanwezige kwaliteiten, innoveert, is wendbaar en heeft gemotiveerde medewerkers.

Vaardigheden

Familiebedrijven

100%

Persoonlijke ontwikkeling

95%

Ondernemerscoaching

90%

Karakters

85%

Bedrijfscoaching

80%

Team ontwikkeling

81%

Angelique50pctNa de opleiding facilitair manager is Angelique zich gaan verdiepen in bedrijfspsychologie, karakterologie en levenskennis. Ze heeft veel coach ervaring opgedaan binnen SpringBalance en heeft de opleiding H-NLP coaching tot trainer afgerond.

Ze heeft zich verdiept in familiebedrijven coaching omdat ze zelf onderdeel heeft uitgemaakt van een familiebedrijf en daardoor van veel ins en outs op de hoogte is. Vanuit een gezonde passie motiveert zij ondernemers en medewerkers heel geduldig. Reflectie en een luisterend oor passen haar direct. Ze is een expert op het verbinden van relaties en kan op een humorvolle manier snel de vinger op de zere plek leggen voor duidelijk en helder inzicht.

KNAP Business Support is een UNIEK samenwerkingsverband van gecertificeerde en gespecialiseerde bedrijven op de volgende vakgebieden: bedrijfskundig, bedrijfspsychologie, counseling, gezondheid, evenementen en recruitment. Uniek door de combinatie van diversiteit van vakmanschap. Wij brengen alle disciplines in e en organisatie met elkaar in verbinding!

Mentoren die samen werken binnen KNAP zijn:

  • Angelique van Ravensteijn, business executive coach van SpringBalance
  • Anouk Biemans, executive recruiter van Pro-Link
  • Edward van Druten, RA Accountant van Baker Tilly Berk

logo KNAP

Aangesloten bij:

logo globl us klein

logo nobco